Velkommen til LangtHesteLiv

VELKOMMEN

Velkommen til en verden av viten som både du og hesten din garantert vil finne interessant. Her er det vår oppgave å gi informativ og anvendelig informasjon omkring hestens velferd. Det er viktig, å kunne sjeldne mellom normal alderdom hos hesten eller når disse symptomene kan være sykdomsrelatert.

Vi er stolte av å lansere en hjemmeside som gir en hver eier eller hesteinteressert en god forutsetning for å kunne gi en hest ett langt og godt liv.

Langthesteliv gir deg ett bredt spekter av hesterelatert kunnskap. Alt fra alminnelig stell til alvorlige sykdommer settes i søkelyset. Ett langt og lykkelig hesteliv er noe eiere forbinder med:

  • Regelmessig stell
  • Vær forebyggende
  • Handling ved sykdomssymptomer

Vanlig stell med jevne mellomrom er kilden til ett sunt og langt hesteliv. Ofte med mer oppmerksomhet rettet mot hov- og tannpleie i tillegg til å vaksinere hesten og ha jevnlig parasittkontroll.  .

Det kan være vanskelig og sjeldne forskjellige symptomer fra hverandre, og ikke minst hvor alvorlige de er. Du kan derfor finne bilder på de hyppigste sykdomsrelaterte symptomene og mulige behandlingsmuligheter.

Hesten din kan ikke fortelle deg om den har vondt og det er derfor ditt ansvar, å reagere på tegn den viser. Er du i tvil om din hests helse bør en veterinær alltid kontaktes. Dermed kan dere i fellesskap avgjøre den beste behandlingen.

Send inn din historie

Har du en historie om hesten din som du gjerne vil dele med andre? Da må du veldig gjerne sende den til oss.

Les mer